Haargroeimiddel |Haaruitval bestrijden of uw haar sneller doen groeien?

Haar transplanten

Tijdens de laatste paar jaren, is de interesse voor haar implantatie significant toegenomen, omdat elke 2 van de 3 mannen en elke 5 vrouwen aan haarverlies lijden. Bij mannen, is erfelijkheid de belangrijkste oorzaak, bij vrouwen zijn het de hormonale veranderingen zoals de menopauze.

Vandaag, biedt de markt verschillende haar implantaat technieken aan. Desondanks, moeten we zeggen dat chirurgie niet alle mensen kan helpen bij totale kaalheid. Een geschikte kandidaat moet enig gezond haar hebben op de zijkanten en de achterkant van het hoofd, omdat dit haar als donor zal dienen.

De interventie

Hoofd

Na een gedetailleerde studie van uw kaalheid uitgevoerd door een chirurg, zal u worden geïnformeerd over alles wat te maken heeft met de operatie, de gebruikte techniek en de verwachte resultaten. De procedure is gebaseerd op het verplaatsten van een stukje hoofdhuid van de achterkant van het hoofd van de patiënt. Zo’n gedeelte bevat geen DHT receptoren, dus is het permanent en er zal geen haaruitval zijn. Van daaraf aan, zult u micro-grafts (1-3 haareenheden) krijgen, die worden geïmplanteerd in de kale plekken.

 

Hoofden

Plaatselijke verdoving wordt toegepast en het is een poliklinische procedure, de patiënt gaat dezelfde dag nog naar huis. De resultaten zijn permanent, omdat het haar van de patiënt zelf is. De postoperatieve periode zorg is erg simpel. De patiënt kan een milde discomfort ervaren, maar hij/zij zal snel weer normaal zijn. Één ding dat u moet onthouden is dat het 3-4 interventies vereist om optimaal resultaat te boeken, afhankelijk van de graad van kaalheid.

Gerelateerde complicaties bij haar transplantatie methodes

Onder de mogelijke complicaties geassocieerd aan haartransplantatie, zijn dit de meest voorkomende:

Afstoting van de transplantatie

Zo nu en dan, wordt de transplantatie afgestoten door ons lichaam (zoals dat ook gebeurt bij orgaantransplantaties). In dit geval, moet men de procedure vanaf het begin overdoen.

Littekens of bloedingen

Littekens en bloedingen zijn erg normaal bij dit soort type transplantatie, als gevolg van sterke spanning op de hoofdhuid tijdens de chirurgie, vanwege de gebruikte methodes.

Oneven haargroei

In sommige gevallen kan het net getransplanteerde haar oneven groeien, vooral als het geïmplanteerd wordt naast een stukje dun haar (dit kan meestal gecorrigeerd worden met bijkomende chirurgie).

Infecties en zwellingen

Zoals het gebeurt bij andere chirurgische procedures, is er een risico op mogelijke infecties en zwellingen.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.