Haargroeimiddel |Haaruitval bestrijden of uw haar sneller doen groeien?

Hoe kies ik mijn laser kam?

Lees deze suggesties aandachtig voordat u een beslissing maakt. Hier volgen een paar belangerijke aspecten waar u aan moet denken.

Registratie bij de EU en EC Certificaat

Dit is essentieel: U moet er zeker van zijn dat de laser kam die u kiest geregistreert is bij de EU en gecertificeerd is bij de EC. Dit betekent dat de kam gemaakt is met het gebruik van top kwaliteit materialen die de continue contact met de hoofdhuid toestaan. U dient altijd producten te kiezen met deze garanties. Op deze manier kunt u weten of het een top kwaliteit product is of niet.

Krijg goede informatie

Medische aanbeveling

U dient de gezondheid gerelateerde veiligheidsgaranties te controleren. Als gezondheidsprofessionas het product aanbevelen, betekent dat de werkzaamheid en veiligheid zijn bewezen. U dient alleen laser kammen te kopen die aanbeveling hebben van gezondheidsprofessionals.

Kwaliteit

Terug breng garantie

Het apparaat dat u aankoopt moet een terug breng garantie hebben. Anders, dient u het niet aan te schaffen. Als het product veilig en werkzaam is, is het gebruikelijk om zo’n garantie te biezen om meer vertrouwen te bieden aan de potentiele kopers.

Kies

Technologie

Let vooral op al de informatie gerelateerd aan de technologie van het apparaat. Koop geen kat in de zak. Hoe meer comfortabel en makkelijk in gebruik, hoe beter. Onthoud dat deze kammen gebaseerd zijn op lage spanning vibratie fototherapie bedoelt om het haar te regenereren op de hoofdhuid dankzij de stimulatie van de haarfollikels. Met andere woorden, lichte penetratie van de huid verhoogt de bloedcirculatie, geeft zuurstof em voeding aan het weefsel. Het is zo makkelijk als dit, dus dient u de meest funcionele, werkzame kam te keizen.

Behandeling
Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.