Haargroeimiddel |Haaruitval bestrijden of uw haar sneller doen groeien?

Andere behandelingen

Het gebruik van pruiken of haarstukken, haar verlengingen of een verschillende haarstijlen – als u genoeg haar heeft – kan helpen het haarverlies te verbergen. Deze procedures lijken echter niet genoeg te zijn tegenwoordig, omdat de fascinatie voor een perfect fysiek voorkomen groeit en groeit, wat ook geldt voor het haar van mannen en vrouwen.

Er zijn veel studies over verschillende haarverlies behandelingen behandelingen die kunnen helpen bij het stoppen van kaalheid. De meeste studies zijn nog in onderzoek stage, maar er zijn anderen – die al worden gecommercialiseerd – maar hun effectiviteit moet nog bewezen worden, Volgend, noemen wij enkelen:

Haar klonen:

Deze behandeling bestaat uit lichte schaafwonden op de hoofdhuid met een aantal kleine injecties om de groei van het haar te stimuleren. Folliculaire cellen worden geïmplanteerd door de vervanging van een paar nieuwe haren.

Er nog steeds problemen zijn met deze techniek in termen van veiligheid en kosten (het is bijna onbetaalbaar) omdat u haar voor haar dient te planten is het veel werk en is het erg duur. Deze procedure zou in de volgende 5-10 jaar beschikbaar zijn en het zal waarschijnlijk veel kosten, daarnaast is het een behandeling voor mensen die absoluut kaal zijn.

Adenosine/Adenogen:

Adenosine (gecommercialiseerd als Adenogen) is een beroemd product, veel advertenties op de TV, maar roem betekent niet altijd resultaat. Het is een lotion die u direct aanbrengt op de getroffen gebieden twee keer per dag voor zes maanden. De actuele resultaten van deze behandeling tegen kaalheid moeten nog geëvalueerd worden en de wetenschappelijke gemeenschap gelooft dat de werking niet zo geweldig is.

RU58841:

Het is een geheel lokaal medicijn (alleen voor uitwendig gebruik) dus, in theorie zou het geen serieuze bijwerkingen hebben. De belangrijkste nadelen van dit medicijn is dat het niet bekrachtigd wordt door de grote laboratoria en het is nergens goedgekeurd. Dit brengt niet veel vertrouwen voor dit product.

Crinagen:

Crinagen is een natuurlijk product bedoelt om haarverlies te stoppen en haargroei te boosten. Het wordt gepresenteerd in een lotion voor uitwendig gebruik geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten. Het schijnt klinisch effectief te zijn, maar de resultaten zijn nog niet bewezen. Zover wij het weten heeft het een grote kracht om de DHT (een mannelijk hormoon gerelateerd aan haarverlies) te stoppen en kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

T-Flav e Innovate:

Deze Japanse producten zijn de meest waarschijnlijke die succes brengen, maar de tijd bewijst dat zelfs wanneer er grote resultaten worden belooft, het geen oplossing biedt voor een persoon die verwacht om haar te herstellen. Daarnaast, stoppen ze haarverlies, maar er zijn goedkopere producten die hetzelfde bieden. Er zijn geen betrouwbare wetenschappelijke testen die hun veiligheid en werkzaamheid kunnen garanderen.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.