Haargroeimiddel |Haaruitval bestrijden of uw haar sneller doen groeien?

Kaalheid behandelingen

  • Laser therapie

In de afgelopen jaren, kwam laser therapie naar voren als een effectieve alternatief op de conventionele methodes op verschillende gebieden, vooral gebruikt bij gezondheid- en schoonheidsbehandelingen. Gezien alle haar gerelateerde problemen voor zowel mannen als vrouwen wereldwijd, is laser therapie een betrouwbare, succesvolle oplossing. Vandaag, kunnen wij zonder twijfel zeggen dat laser haar therapie de meest revolutionaire behandeling is op de markt om kaalheid te stoppen. Dit zijn de voordelen:

Voordelen van Laser therapie:

  • Stopt haarverlies
  • Penetreert het weefsel van de hoofdhuid en stimuleert het
  • Stimuleert bloedcirculatie naar de haarfollikels
  • Het haar wordt gezonder, sterker en meer resistent met meer volume
Laser Kam

Met laser therapie kunt u die oncomfortabele behandelingen vermijden gebaseerd op lotions, shampoos en massages (u vermijd ook dure chirurgie) en u kunt resultaten boeken op lange termijn. Lage intensiteit laser penetreert het weefsel van de hoofdhuid, stimuleert het en verbeterd de bloedcirculatie naar de haarfollikels. Dankzij het licht verkregen (fototherapie), wordt het metabolisme van de haarcel en het zelfregenererende mogelijkheid geactiveerd, en de follikels starten met een proces van cel reparatie dat leidt tot een gezonder, sterker haar.

Verschillende studies en onderzoeken hebben bewezen dat haarlaser het haarverlies stopt en in sommige gevallen patiënten zelfs opmerkelijk herstel van haarverlies krijgen.

Het is erg simpel: Haar laser biedt een sterke stimulatie van de hoofdhuid, verbeterd bloedcirculatie, brengt voeding naar de haarfollikels en verwijdert enige buitensporig DHT (dihydrotestosteron) op de haarampul. De laser werkt op de gehele hoofdhuid, van de wortel tot tip, het biedt al de voedingen en vitamines die het haar nodig heeft om gezonder, sterker en meer resistent met meer volume te worden. Fototherapie is de sleutel tot al dit, omdat zonder de zelfregenereratie van de haarcellen dit onmogelijk is.

  • Natuurlijke producten

De eruptie van natuurlijke producten op de markt om kaalheid te behandelen kon niet meer succesvol zijn. Sinds de lange, afgezaagde lijst van medicijnen met belangrijke bijwerkingen en dure chirurgie met risico’s, nog steeds voor bezorgdheid zorgen in sommige sectoren van de getroffen populatie, natuurlijke producten hebben een exceptionele positie en verschijnen als een echte alternatief als behandeling van kaalheid. Dit zijn de Voordelen:

Voordelen van Natuurlijke Producten:

  • Stopt haarverlies
  • Stimuleert haargroei op een natuurlijke manier
  • Het geeft voeding om de meest verzwakte follikels te versterken
  • Het blokkeert de productie van DHT zonder te reageren tegen het testosteron

Deze voedingssupplementen verschijnen in twee formaten, pillen en lotions en/of shampoos en zijn samengesteld met topkwaliteit kruidenextracten met therapeutische eigenschappen die geen bijwerkingen hebben. De meeste behandelingen kunnen online worden gekocht en ze zijn speciaal voorgenomen om DHT (dihydrotestosteron) te blokkeren, wat één van de meest voorkomende oorzaken is voor haarverlies.

De ingrediënten van deze behandelingen onderdrukken de enzymen die testosteron omzetten naar dihydrotestosteron, penetreren de hoofdhuid en hechten aan de androgene receptoren rondom de haarfollikel, vermijden de interactie met de DHT. De beste natuurlijke producten op de markt –omdat niet alle producten de zelfde kwaliteiten hebben -, beiden een formule die vitamines bevat die bijdragen aan een snelle reeconstitutie en herstel van de haarfollikel, en geven de hoofdhuid een goede voeding om haarverlies te voorkomen en een natuurlijke haargroei te stimuleren.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.