Haargroeimiddel |Haaruitval bestrijden of uw haar sneller doen groeien?

Hoe werken ze?

Over de afgelopen paar jaar, is laser therapie naar voren gekomen als een effectief alternatief op de conventionele methodes in een wijd gebied, vooral voor gezondheid- en schoonheidsbehandelingen. Alle haar gerelateerde problemen beïnvloeden zowel mannen als vrouwen wereldwijd, laser therapie verschijnt ook als een hoog betrouwbare oplossing. Vandaag, kunnen we zonder enige twijfel zeggen dat haarlaser therapie de meest revolutionaire behandeling is op de markt om kaalheid te stoppen. Dit zijn de voordelen:

  • Stopt haarverlies
  • Penetreert het weefsel van de hoofdhuid, stimuleert het
  • Stimuleert bloedcirculatie naar de haarfollikels
  • Haar wordt gezonder, sterker, meer resistent met meer volume
Haar

Met laser therapie kunt u oncomfortabele behandelingen voorkomen gebaseerd op lotions, shampoos en massages (u vermijd ook dure chirurgie) en u kunt lange termijn resultaten boeken. Lage spanning laser penetreert het weefsel van de hoofdhuid, stimuleert het en verbetert bloedcirculatie naar de haarfollikels. Dankzij het ontvangen licht (fototherapie), krijgt het metabolisme van de haarcellen zijn zelfregenererende mogelijkheid , en de follikels starten een celreparatie proces dat resulteert in gezonder, sterker haar.

Verschillende studies en onderzoeken hebben bewezen dat haarlaser haaruitval stopt en in sommige gevallen de patiënt zelf merkbaar haar terug krijgt.

Het is erg simpel: Haar laser geeft een sterke stimulatie aan de hoofdhuid, verbetert bloedcirculatie, geeft voeding aan de haarfollikels en verwijdert enige excessieve DHT (dihydrotestosteron) op de haarbol. De laser werkt op de gehele hoofdhuid gebied, van de wortel tot de tip, geeft alle voedingen en vitamines dat het haar nodig heeft om gezond, sterker en meer resistent met meer volume te worden. Fototherapie is de sleutel tot dit alles, zonder de zelfregeneratie van de haarcellen het onmogelijk is.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.